torsdag 14. juni 2007

Telttur i helga

I helga ble det teltur på meg og Silje.

Vi kosa oss i godværet, og ruslet ett lite stykke fra veien. Var varmt og godt, og nesten ikke vind, så vi ble forstyrret av småkryp som ville smake blod. Men Martin sitt telt som vi hadde lånt for anledningen ga den beskyttelsen vi trengte...





Fredagen kjørte jeg oppover og henta opp silje. Hun hadde pakket og var klar for tur ja.




Vi reiste inn til Gjeddede og litt sørover. Vi skulle bo ved storvatnet ikke langt unna Gussvatnet. Silje fikk være kartleser, mens pappa hadde GPS'n på lur. Men vi gikk tross alt ikke mer en ca 1km så det skulle vel ikke være store problemene. Silje hjalp til med å sette opp teltet, og vi fyrte på bålet for å få grilla litt pølser. Silje tok kniven fatt og lagde pølsepinner til oss.

Lørdag - man sover godt i telt, men får fort litt sovehår og litt rart uttrykk når man våkner

Vi sov faktisk nesten til kl 1100, så litt frisk luft gjorde nok godt både for stor og liten..


Vi spiste en deilig frokos, og prøvde oss ute. Rundt teltet ble det raskt litt for mye mygg og småtterier, så vi ruslet for å prøve fiskestanga. Men det var litt vel grunt og for varmt til å håpe på at noen småfisker skulle fatte interesse for spinneren vår.


Det ble endel Uno, Jatzy og kortspill den dagen. Og morro var det! For å holde smådyrene litt unna, fyra vi bål igjen. Det brant i noen timer, og vi fikk oss pølser på pinne igjen.


Natta ble litt kald i natt for silje sin del. Hun hadde sovepose som taklet 12 grader, men værmeldingen spådde 4. Vi fyrte på med gassbrenneren for å få litt varme i kroppen, og jeg lagde varm kakao til henne før vi sovnet igjen.



Søndag - Tidlig opp i dag. Pappa skulle kjøre helt til Trondheim, så det var greit å komme seg avgårde. Frokosten ble i dag som i går Drytech mat. Vi deler på en pakke, og det er nok for begge en lang stund.
Vi tuslet gjennom skogen og fant bilen akkurat der vi hadde satt den.
Vi var begge enige om at det var en fin tur, selv om det ble litt kaldt om natta.







Ingen kommentarer: